יום שלישי, 13.01.2026 שעה 17:39

שלושער לזלאטן, פ.ס.ז' עלתה לגמר הגביע הצרפתי

השבדי חצה את רף 100 השערים במדי האלופה הצרפתית ב-1:4 על סנט אטיין, והפך לכובש מספר 2 בתולדות המועדון. לאבצי הוסיף, המומה איזן זמנית

|
זלאטן חוגג (טוויטר)
זלאטן חוגג (טוויטר)

פאריס סן ז'רמן העפילה הערב (רביעי) לגמר הגביע הצרפתי. האלופה ניצחה בקלילות 1:4 את סנט אטיין בחצי הגמר ותפגוש את אוקזר מהליגה השנייה בגמר.

האלופה הצרפתית תשחק גם בגמר גביע הליגה הצרפתי וברבע גמר ליגת האלופות, והיא גם ממוקמת במקום הראשון בטבלת הליגה. בכך, פאריס סן ז'רמן מתמודדת בארבע גזרות שונות והיא תוכל לסיים את העונה עם ארבעה תארים.

בדקה ה-21 זלאטן איברהימוביץ' העלה את האלופה ליתרון עם פנדל מדוייק לאחר הכשלה על אסקיאל לאבצי ובכך הגיע ל-100 שערים במדי פאריס סן ז'רמן, אך רומיין המומה איזן בנגיחה כעבור ארבע דקות.

זלאטן חוגג (רויטרס)
זלאטן חוגג (רויטרס)
 

בדקה ה-60 אזקיאל לבאצי השיב את היתרון לפאריס סן ז'רמן עם נגיחה מדוייקת אחרי הרמה של פאסטורה. 21 דקות לאחר השער של הארגנטיני, השבדי כבש את השני שלו אחרי שעבר את השוער באלגנטיות וקבע 1:3. בתוספת הזמן, בדקה ה-92, השבדי הבקיע את השלישי שלו לאחר מבצע אישי יפה וסגר את הסיפור.

השבדי כבר עם 102 שערים (ב-123 משחקים) במדי האלופה הצרפתית כאשר רק פאולטה עם 109 שערים (ב-211 משחקים) במדי פאריס סן ז'רמן כבש יותר ממנו עבור הקבוצה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */