יום ראשון, 30.03.2025 שעה 12:13
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

צפו בעימות המכוער בין בוזגלו ליו"ר קביליו יפו

אירוע אלים ומגעיל התרחש בסיום משחק ליגה א' דרום, כשמאמן עמישב פ"ת התקוטט עם אילן אלפסי לאחר הפסד יפו. בוזגלו: "הוא חבט בי. אלפסי: "איש קטן"

|
בוזגלו ואלפסי מתקוטטים (אביחי חיים, אתר גולר)
בוזגלו ואלפסי מתקוטטים (אביחי חיים, אתר גולר)

האלימות חוזרת למגרשי הליגות הנמוכות. היום (שישי) במסגרת המחזור ה-25 בליגה א' דרום נרשמה תקרית חמורה בסיום המשחק בין מכבי קביליו יפו למכבי עירוני עמישב פ"ת. כמו כן, יפו הפסידו 1:0 והם נאבקים בתחתית ועשויים לרדת ליגה אחרי שבשנים האחרונות היו קבוצת צמרת.

עם סיום המשחק, יו"ר קביליו יפו, אילן אלפסי, ומאמן עמישב, אוהד בוזגלו, התקוטטו ביניהם. אוהד בוזגלו צעק לעבר אלפסי: אני אקבור אותך, לא יידעו מי אתה יותר אני אתלונן עליך במשטרה" לאחר מספר דקות, שבהן נרגעו הרוחות, התפתחה שוב מהומה כאשר בוזגלו חזר וניגש אל עבר אלפסי ויצא במתקפה עליו. השחקנים ניסו להפריד בין השניים, אך ללא הצלחה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
פרסומת
צפו: עימות בליגה א׳ מדרדר למכות

מאמן עמישב, אוהד בוזגלו, אמר לאחר התקרית: ”הסתיים המשחק אחרי תוספת זמן של 5 דקות, ניצחנו 0:1 ואז ניגש יו"ר יפו, אילן אלפסי, אליי לעבר הספסל ואמר לי: 'אל תדאג בוזגלו אלוהים ישלם לך על מה שאתם עושים'. אמרתי לו: 'תפסיק לחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת'. הוא ניגש אלי להמשיך את השיחה ונתן לי חבטה עם החלק האחורי של היד לאף".

"לאחר מכן, תפסו אותי מלא אנשים והיה בלאגן בין כל המקורבים, אני שוקל להגיש תלונה במשטרה, אך אני בסערת רגשות אחרי המשחק אז אתארגן ואבחן איך אפעל"

השחקנים ניסו להפריד (אביחי חיים, אתר גולר)
השחקנים ניסו להפריד (אביחי חיים, אתר גולר)
 

"חבל, בסופו של דבר אנחנו עובדים קשה כל השבוע, אני מאמן צעיר ודבר כזה לא היה, יו"ר של קבוצה שמכבדת את עצמה מתנהג ככה, כשקורה דבר כזה זה מצער, אסור שדברים כאלה יקרו. לא היו מספיק כוחות אבטחה ומשטרה. הרצון שלי ושל מאמנים כמוני זה בסך הכל להתקדם וחבל שדברים כאלה קורים. מי שלא יודע להפסיד מתנהג ככה".

יו"ר מכבי קביליו יפו, אילן אלפסי, אמר בתגובה: "בסוף המשחק אוהד בוזגלו נכנס לאמצע המגרש והתחיל לרקוד עם השחקנים שלו ולהשתולל, איחל לנו לרדת ליגה. הוא איש קטן וניסה להקניט אותנו. הוא קיבל דחיפה קטנה, הוא זה שניסה לתקוף אותנו ולא להיפך. אנחנו לא מתעסקים באלימות אלא רק בספורט".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאם הקריירה שלו רונאלדו הייתה סדרה יפנית
אם הקריירה של רונאלדו הייתה סדרה יפנית
נגןהכדורגלנית האירית כבשה ישירות מחצי מגרש
הכדורגלנית האירית כבשה ישירות מחצי מגרש
נגןנולה מתרגש: "פעם ראשונה שמסי צופה בי"
נולה מתרגש: "פעם ראשונה שמסי צופה בי"
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */