יום שבת, 27.12.2025 שעה 03:31

נועה סולוש סיימה את מקצי הסלאלום במקום ה-41

הישראלית קבעה 58.21 שניות במקצה הראשון ו-59.13 שניות בשני: "גאה בעצמי". 38 מ-88 המתחרות התרסקו ולא סיימו, כולל שיפרין. הזהב של ולהובה

|
נועה סולוש (רויטרס)
נועה סולוש (רויטרס)

המשחקים האולימפיים בבייג’ינג המשיכו הבוקר (רביעי), כאשר נועה סולוש, הנציגה הישראלית בסקי, סיימה את הופעותיה בבייג’ין על מסלולי הסלאלום בסקי האלפיני במקום ה-41 מתוך 88 מתחרות שיצאו לדרך.

אחרי האכזבה בג’יאנט סלאלום, הפעם הישראלית עצרה את השעון במקצה הראשון על 58.21 שניות, שהספיקו לה למקום ה-45. במקצה השני היא סיימה עם תוצאה של 59.13 שניות, התוצאה ה-41 בטיבה, שגם העלתה אותה למקום ה-41 הכללי עם זמן כולל של 1:57.34 דקות. סולוש נהנתה מפסילתן של לא פחות מ-38 מתחרות לאורך שני המקצים, כך שהיא אמנם סיימה במקום ה-41 מתוך 88 מתחרות, אך רק 50 סיימו את שני המסלולים.

אחרי הסיום אמרה סולוש: “היום היה מקצה הסלאלום באולימפיאדה הראשונה שלי, אני חייבת לומר שהיה ממש כיף, לא היו לי הרבה ציפיות מהסלאלום, אני מרגישה שהיו לי שני מקצים סולידיים, הגעתי בבטחה לקו הסיום, אני באמת גאה בעצמי. התחלתי במקום ה-61, סיימתי 41, זה שיפור די טוב ואני באמת במצב רוח טוב. היה שבוע מדהים פה באולימפיאדה, היה לי מאוד כיף, הרבה חוויות חדשות ואני בטוח השזה יעזור לי”.

אחת משתי הפייבוריטיות לזכייה בזהב, מיקאלה שיפרין, התרסקה במקצה הראשון ולא סיימה את המסלול – בדיוק כמו שקרה לה שלשום בסלאלום הענק. מי שזכתה במדליית הזהב הייתה הפייבוריטית הנוספת, פטרה ולהובה הסלובקית, שקבעה זמן כולל של 1:44.98 דקות בשני המקצים. קתרינה לינסברגר האוסטרית זכתה במדליית הכסף ואילו וונדי הולדנר השווייצרית לקחה את הארד.

נועה סולוש מסכמת את התחרות



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */