יום שבת, 03.01.2026 שעה 23:01

ההכנות ללוס אנג'לס החלו: רונה העפילה לגמר

הקמפיין האולימפי יצא לדרך בגביע העולם בסופיה, המתעמלת סיימה חמישית בתרגיל החישוק והעפילה לשלב הגמר, דניאלה מוניץ לא הצליחה להתקדם לשלב הבא

|
ליאן רונה (חגי מיכאלי)
ליאן רונה (חגי מיכאלי)

המתעמלות האמנותיות של ישראל פתחו את הקמפיין האולימפי ללוס אנג’לס 2028 באופן רשמי, בתחרות גביע העולם בסופיה. היום (ראשון) רק ליאן רונה תופיע בגמר, לאחר שסיימה במקום החמישי בתרגיל החישוק.

בגביע העולם בסופיה השתתפו רק דניאלה מוניץ וליאן רונה, והן השתתפו בתחרות האישית. רונה היא היחידה שהעפילה לגמרים, לאחר שעלתה לגמר תרגיל החישוק וסיימה במקום החמישי עם ציון של 27.800 נקודות. היא הייתה רחוקה מהפודיום, כאשר במקום הראשון סיימה סטיליאנה ניקולובה הבולגריה עם 29.500 נקודות, במקום השני טאיסייה אונופריצ’וק האוקראינית שקיבלה 28.850 נקודות ובארד זכתה סופיה רפאלי האיטלקיה עם 28.400 נקודות.

מבין המתעמלות האישיות יש ארבע ישראליות שיתחרו בקמפיין הזה. אלונה טל פרנקו ומיטל סומקין ייצאו לתחרות הבאה בגביע העולם בבאקו בעוד עשרה ימים. גם נבחרת ההתעמלות האמנותית תתחרה שם. המטרה הגדולה הראשונה של המתעמלות הישראליות תהיה אליפות אירופה שתתקיים בחודש יוני בטאלין.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */