יום שבת, 27.12.2025 שעה 00:13
ליגה סעודית 25-26
275-309אל נאסר1
2611-2710אל הילאל2
2513-2610אל טאאוון3
198-1310אל אהלי4
179-169אל קאדיסיה5
1715-1510ניאום6
1518-1510אל אטיפאק7
1418-2410אל חאליג'8
1415-179אל איתיחאד9
1213-1110אל פייחה10
1014-810אל חאזם11
919-1310אל חולוד12
811-79אל שבאב13
822-1210אל פאתח14
821-1010אל ריאד15
518-99אל אחדוד16
517-89דאמאק17
122-810אל נג'מה18

"מתעלה על ההיגיון ומנצח את הבלתי אפשרי"

רונאלדו כבש צמד כולל וולה ענק ב-148 קמ"ש, בסעודיה הגיבו: "מהגדולים בקריירה, הגיל הוא רק מספר, ציון 10", "חסר תקדים, CR7 עוד לא גמור". צפו

|
כריסטיאנו רונאלדו  (האתר הרשמי של אל נאסר)
כריסטיאנו רונאלדו (האתר הרשמי של אל נאסר)

עוד יום במשרד עבור כריסטיאנו רונאלדו. הכוכב הפורטוגלי ממשיך להוכיח שהוא האיש שמופיע ברגעים הגדולים, ובלילה שייזכר עוד רבות, הוא הוביל קאמבק של אל נאסר לניצחון 1:2 על אל ריאד בדרבי של בירת ערב הסעודית ועלה ל-933 שערים בקריירה.

“רונאלדו מתעלה על ההיגיון עם אחד השערים הגדולים בקריירה”, נכתב בתקשורת הסעודית. הצמד של רונאלדו עזר לאל נאסר להתקרב לצמרת, כשהיא כעת במקום השלישי עם 57 נקודות מ-27 משחקים – נקודה אחת פחות מהמקום השני, אל הילאל, ושמונה נקודות מהפסגה שבידי אל איתיחאד עם 65 נקודות.

הכתב הספורטיבי חאלד אל-שנייף אמר בתוכנית "הליגה שלנו שונה" כי כריסטיאנו רונאלדו בעט את הבעיטה המהירה ביותר מאז תחילת שידור התוכנית – הכדור הגיע למהירות של 148 קמ"ש. הוא הוסיף: "מי שחושב שזה שער פשוט – זה אחד השערים הכי קשים לביצוע. לקלוט את הכדור באוויר ולבעוט ככה דורש גמישות, דיוק, ואפס טעויות. צריך ללמד את הדור הצעיר איך כובשים כך".

מאמן נבחרת ערב הסעודית, עבד אלוהאב אל חרבי, הגיב על רונאלדו: "זו טכניקה ברמה גבוהה שנלמדת. הייתה שנה שבה למדנו את השערים שלו ממצבים נייחים, וגם את השערים מהמשך התקפה". אל-שנייף ענה לו: "תעשה אימון מיוחד ותלמד את הילדים לבעוט ככה – אחרי ששמים את הכדור על החזה, בעיטה ישירה לשער". אל חרבי הסכים והוסיף בצחוק: "אם כל שחקן אחר היה מנסה את זה, הכדור היה עף ליציע".

בתקשורת הסעודית הוסיפו: “מי עוד יכול 'להביס את הבלתי אפשרי'? כריסטיאנו רונאלדו משתיק את כולם ב-9 דקות ומוכיח שהגיל הוא רק מספר. ציון 10. אם הוא לא היה כוכב הכדורגל המפורסם ביותר בעולם, איש לא היה מאמין שכריסטיאנו רונאלדו, ששיחק 90 דקות, חגג 40 לפני חודשיים. רונאלדו לא חסך במאמץ לאורך כל המשחק, ואף שהחמיץ מספר הזדמנויות קלות במחצית הראשונה, הוא חזר בענק בשנייה והעניק לקבוצתו ניצחון מוצדק”.

כריסטיאנו רונאלדו (אחר)כריסטיאנו רונאלדו (אחר)

במחצית השנייה CR7 השיב לכולם עם צמד שערים ומסר ברור: "רונאלדו עדיין לא גמור". “רונאלדו לא עצר בשני השערים, והראה גם אלטרואיזם מרשים כשסירב לקחת את כל הקרדיט לעצמו. הוא ויתר על שלושער ושלח מסירות מפתח נהדרות לחבריו – אך איש מהם לא הצליח להבקיע. רונאלדו עמד בהבטחתו לאוהדי אל נאסר, והוכיח שהקבוצה "תילחם עד הסוף" בליגה. זהו הצמד השני שלו ברציפות העונה, אחרי שכבש צמד גם מול אל הילאל.

הכוכב הפורטוגלי הבקיע בארבעה משחקים רצופים בליגה (שלושה ניצחונות ותיקו), וכעת מחכה למעידות של יריבותיו. לרונאלדו יש כעת 23 שערים – והוא בראש טבלת הכובשים בליגה, ארבעה שערים יותר מהחלוץ עבדראזאק חמדאללה מאל-שבאב. הוא גם מוביל בטבלת הבישולים. במכלול, רונאלדו השתתף ב-105 משחקים בכל המסגרות מאז הצטרף לאל נאסר בינואר 2023 – בהם כבש 96 שערים ובישל 19. “הוא התקרב עוד צעד לחלום שלו להגיע ל-1,000 שערים בקריירה – וכרגע, המאזן שלו עומד על 933 שערים. אגדי, חסר תקדים, הוכיח שרק הוא יכול לנצח את הבלתי אפשרי”, סיכמו בסעודיה.

כריסטיאנו רונאלדו מחויך (רויטרס)כריסטיאנו רונאלדו מחויך (רויטרס)

המספרים של רונאלדו מול אל ריאד

– 4 בעיטות למסגרת  
– 4 בעיטות מחוץ למסגרת  
– 41 נגיעות בכדור  
– 28 מסירות עם דיוק של 89%  
– 5 מסירות מפתח  
– 4 מצבים גדולים שיצר  
– 3 מתוך 4 מאבקים מוצלחים  
– איבד את הכדור 6 פעמים  
– ציון 10/10 לפי SofaScore ואיש המשחק




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */