גיא קופיצ'ינסקי
|

שאבון לואיס (רועי כפיר)
עירוני קרית אתא הודיעה רשמית על שחרורו של הסוווינגמן שאבון לואיס. לואיס נפצע בגבו במהלך חודש דצמבר ומאז לא חזר לשחק. מאז החתימה קרית אתא גם את מרוין סמית' וגם את ג'בריל דורהם. על כך שלואיס ישוחרר מהקבוצה פרסמנו לראשונה ב-ONE.
לואיס (31, 1.96) שיחק בקרית אתא מהעונה שעברה, בה קלע 14.7 נקודות למשחק, הוריד 3.7 ריבאונדים ומסר 5 אסיסטים. העונה שותף בתשעה משחקים, בהם קלע ממוצע של 16.4 נקודות, מסר 4.2 אסיסטים וקטף 3.7 ריבאונדים. בעונת 21/22 שיחק בהפועל גליל עליון.
לקראת משחקה החשוב של הקבוצה מול האחרונה בטבלה, הפועל חיפה (שבת, 20:50, אולם רמז) בקרית אתא עדיין סובלים מסגל חסר מאוד, כאשר ג'יי ג'יי קפלן ויובל שניידרמן עדיין פצועים וכמובן גם רז אדם, שסיים את העונה בשל קרע במפשעה. במועדון שוקלים לרשום, לראשונה העונה, חמישה זרים למשחק.
כידוע, קרית אתא נמצאת כרגע במקום הלפני אחרון, עם חמישה נצחונות ו-11 הפסדים, כמו אליצור נתניה , שמעליה בטבלה, כאשר לחיפה שני נצחונות ליגה בלבד. בקרית אתא יודעים שהפסד לחיפה יסבך מאוד את הקבוצה במאבקי התחתית