מערכת ONE
|

דני וולף (רויטרס)
דני וולף ממשיך לעשות חיל בליגת המכללות בארה”ב והלילה (בין חמישי לשישי) מסר את האסיסט לשלשת הניצחון של מישיגן ב-82:84 על רוטג’רס. זה לא היה המשחק הכי טוב של הסנטר אבל בכל זאת הוא הוכיח את היכולות שלו עם 10 נקודות, 8 ריבאונדים, 4 אסיסטים וחטיפה.
האמריקאי שכיכב בנבחרת העתודה פתח כרגיל בחמישייה ושיחק 33 דקות. הוא קלע 4 מ-10 מהשדה והחטיא את כל שלוש הזריקות שלו מעבר לקשת וגם דייק רק ב-2 מ-6 מקו העונשין. עם זאת הוא מסר לנימרי ברנט את האסיסט שהוביל לשלשת הניצחון המטורפת ממש עם הבאזר.
הוולברינס השיגו ניצחון שמיני בתשעת המשחקים האחרונים שלהם כשההפסד היחיד היה ליריבה מישיגן סטייט, אליה היא השתוותה כעת עם מאזן 3:14 זהה בקונפרנס. וולף וחבריו כבר נקלעו לפיגור 12 במהלך המחצית השנייה, אבל יצאו לריצת 2:14 ולבסוף ניצחו כאמור בדרמה.
דני וולף (רויטרס)ולדיסלב גולדין סיפק דאבל דאבל של 22 נקודות ו-11 ריבאונדים לזכות המנצחת, ברנט תרם 20 ו-וויל צ’טר הוסיף 16 מהספסל. מנגד, דילון הארפר קלע 17 ואייס ביילי הוסיף 13 ו-9 ריבאונדים כשהשניים מיועדים להיבחר בראש דראפט 2025, ליית’ן סאמרוויל הצעיר תרם 17 ושיא עונתי.