מערכת ONE
|
דני וולף (רויטרס)
מישיגן וולברינס זכתה באליפות טורניר הביג טן לראשונה מאז 2018 לאחר ניצחון 53:59 על ויסקונסין. הקבוצה המדורגת 22 בארה"ב וסיימה את העונה במקום השלישי בליגה, הציגה יכולת הרואית במאני טיים, כשהשחקן המרכזי בדקות ההכרעה היה דני וולף, שהוביל את קבוצתו למהפך דרמטי עם שמונה נקודות ושמונה ריבאונדים.
המשחק נפתח בקצב איטי, כששתי הקבוצות התקשו לייצר נקודות. וולף התקשה למצוא את הקצב שלו בתחילת המשחק והסתבך בעבירות, אך ברגעי ההכרעה לקח את העניינים לידיים. הוא צמצם את הפער כשהשלים שתי התקפות רצופות מתחת לסל, שהובילו לריצת 2:9 של מישיגן והשוו את התוצאה ל-45:45. הקהל הנלהב של הוולברינס הרעיד את האולם, ווולף המשיך להיות דומיננטי בצבע.
במצב של 53:53, וולף לקח ריבאונד התקפה קריטי, אך הכדור נחטף ממנו ויצא החוצה, מה שהעניק למישיגן הזדמנות נוספת. במהלך הבא הוא מסר לולדיסלב גולדן, שסחט עבירה והעלה את הוולברינס ליתרון 53:55 עם 46 שניות לסיום. ויסקונסין ניסתה לחזור, אך וולף הגן היטב על הצבע ומנע מהיריבה סלים קלים.
כשנותרו 14 שניות לסיום, טריי דונלדסון דייק משתי זריקות עונשין והעלה את היתרון ל-53:57, אך ויסקונסין יצאה להתקפה נוספת. מישיגן השיגה עצירה חשובה, והכדור הגיע לוולף שנשלח אל הקו עם 0.7 שניות על השעון. הוא דייק משתי הזריקות החופשיות, קבע 53:59 וסגר את הסיפור עבור הוולברינס.
מעבר לנקודות ולריבאונדים הקריטיים, וולף הפגין קור רוח וקבלת החלטות חכמה ברגעי ההכרעה. מישיגן, שהגיעה לטורניר כאנדרדוג, הצליחה להפתיע בזכות משחק קבוצתי חכם, וללא ספק בזכות התרומה המכריעה של וולף במאני טיים.
כעת, עם התואר ביד, הוולברינס יכולים לחלום על ריצה עמוקה בטורניר ה-NCAA. אם וולף ימשיך להפגין את היכולות שהציג הלילה, מישיגן תהווה איום רציני לכל יריבה שתעמוד מולה.