יום שלישי, 04.03.2025 שעה 23:25
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

הפועל תל אביב ויוסי אבוקסיס קבעו להיפגש היום

החזרה של המאמן למועדון מתקרבת: אחרי גישושים בימים האחרונים, הצדדים ייפגשו כדי לסגור והמאמן יבקש חוזה לעונה וחצי לפחות. אוז'בולט בדרך החוצה

|
יוסי אבוקסיס (עמרי שטיין)
יוסי אבוקסיס (עמרי שטיין)

הפועל תל אביב ויוסי אבוקסיס קבעו להיפגש היום. החזרה של המאמן למועדון מתקרבת, ואחרי שבימים האחרונים היו כל מיני גישושים על ידי מקורבים, ל-ONE נודע ששני הצדדים ייפגשו היום באופן רשמי בתקווה לסגור את הדברים. המאמן יבקש חוזה לעונה וחצי לפחות.

בתוך כך, אחרי תשעה משחקים ללא ניצחון בכל המסגרות, סוף כל סוף הפועל תל אביב יכולה לנשום אוויר לרווחה. החבורה של המאמן הזמני סלים טועמה הביסה אמש (שבת) 1:3  באצטדיון בלומפילד את מועדון ספורט אשדוד החלשה ועלתה למאזן של 23 נקודות, כשהיא בורחת מהתחתית ומתקרבת מרחק נקודה אחת מהפלייאוף העליון.

“הניצחון הזה יכול לשנות לנו את כל העונה, רוצים פלייאוף עליון", אמרו בחודורוב, “סבלנו מאוד בחודשיים האחרונים, לא ניצחנו מאז סוף דצמבר וזה יותר מדי למועדון כמו הפועל תל אביב. הקבוצה עברה זעזוע וזה לא עזר נגד הפועל חיפה במחצית הראשונה, אבל השחקנים עלו כמו במחצית השנייה וזאת התוצאה. לא רוצים להתעסק יותר במה שהיה אלא במה שיהיה ואנחנו עם הפנים קדימה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
טועמה: המשחק הכי טוב שלנו העונה

במועדון הצליח לשחרר הרבה לחץ בעקבות הניצחון, כאשר מאמן הקבוצה סלים טועמה שוב נקרא אל  הדגל והציל את הקבוצה מהידרדרות נוספת. "סלים לא ישן בלילה כדי שהקבוצה תתאושש, הוא קריטי למערכת של הפועל תל אביב ותמיד יעשה הכל", אמר גורם במועדון. טועמה דיבר מרגע ההפסד להפועל חיפה עם השחקנים להביא את היכולת מהמחצית השנייה שבה כבשו שלושה שערים והצליחו לחזור ל-4:3 והחמיא להם בחדר ההלבשה שהצליחו לעשות זאת.

האדומים כעת יתפנו לסגור את יוסי אבוקסיס למחזור הקרוב נגד הפועל חדרה. הרצון למינוי אבוקסיס כבר נסגר עקרונית על ידי צד שלישי, כשהמאמן לא יוותר על חוזה לעונה וחצי בלי יציאות. אם לא יהיו תקלות והפגישה תהיה חלקה- הוא ימונה בקרובת אגב, אבוקסיס סיפר כי לא סיכם בהפועל ואם כך היה קורה, כבר היה עומד על הקווים נגד אשדוד ולא מחכה לשבוע הבא.

מי שקיבל מחמאות מהצוות המקצועי והרבה תשואות לפני ואחרי המשחק מקהל האוהדים, הוא אלן אוז’בולט. הסלובני החמיץ כמה שערים בטוחים במחצית הראשונה והתפרק אחרי השער שכבש. אוז’בולט מחכה לסיכום בין גורניק הפולנית להפועל וזה אמור לקרות בקרוב. אוז’בולט מבחינתו להישאר עד סוף העונה בהפועל ואפילו מעבר לכך, למרות זאת במועדון נחושים שיעזוב. אם משהו יכול לשנות את התמונה הוא המינוי של יוסי אבוקסיס, שעשוי לדרוש שאוז’בולט יישאר לאור התפוקה שלו בכדורגל הישראלי מדי עונה.

יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)יוסי אבוקסיס (חגי מיכאלי)

עוד אחד שבלט מאוד הוא הישאם לאיוס. הקשר ההתקפי שפתח את העונה עם רעשי רקע סביב עתידו ונדבק למצב הגרוע של הפועל, חזר בגדול עם שער ובישול שעשו את ההבדל. "חיכינו להישאם לאיוס הזה הרבה מאוד זמן, אם הוא טוב אז אנחנו מנצחים", אמרו שחקנים.

בהפועל מנסים לחזק את הקבוצה עד סגירת חלון ההעברות במגן שמאלי, לאחר מכירתו של יהב גורפינקל לסין. דוד קופרמן ממ.ס אשדוד מועמד, אבל זו לא מוכנה לשחררו עדיין. אליאל פרץ הוצע, אבל במועדון מחפשים שחקן בעמדה אחרת. יעקב בריהון מגלה עניין רב, אבל באשדוד לא מוכנים לדון כל עוד לא יגיע שחקן אחר במקום.

אליאל פרץ (אינסטגרם)אליאל פרץ (אינסטגרם)

אחרי שעומרי אלטמן חזר מפציעה למספר דקות, חוסה רודריגס צפוי לחזור גם כן בשבת הבאה נגד חדרה. הספרדי לא צפוי לפתוח בהרכב, אבל התכנון הוא להעניק לו 20-30 דקות במחצית השנייה כדי להחזיר אותו לעניינים. 




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
נגןרונאלדיניו צילם דוגמנית בת 72 במקלחת?
האם רונאלדיניו צילם דוגמנית מתקלחת?
נגןג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
ג'ובאני רוסו מוצא דרכים להציק לשייע
נגןלאמין ימאל מספר את הספר שלו
יש לו את זה: לאמין ימאל מספר את הספר שלו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */