יום שישי, 02.01.2026 שעה 20:54

נבחרות ישראל בסיוף יתאמנו בקביעות בווינגייט

המכון הודיע רשמית כי חתם על הסכם בית לאומי עם איגוד הסיוף. יו"ר וינגייט, אברהמי: "הביאו גאווה רבה לכל ישראל, מכוונים אל התחרות החשובה בעולם"

|
הסייפים באולם המשופץ  (מכון וינגייט)
הסייפים באולם המשופץ (מכון וינגייט)

מכון וינגייט הודיע היום (שני) כי חתם על הסכם בית לאומי עם איגוד הסיוף. פעילות האיגוד עברה לווינגייט במהלך מגפת הקורונה, אך הפעם באופן רשמי נחתם הסכם בין הצדדים כך שנבחרות ישראל יתאמנו במקום בקביעות. 

"אנחנו גאים להפליא בנבחרות שלנו", אמר יו"ר איגוד הסיוף יוסי הררי. "כעת עומדות לרשותנו שעות כמעט בלתי מוגבלות להכשרת הענפים השונים - דקר, רומח ועוד. מרחב הפעילות הנרחב באולם נתניה, שקיבלנו, כולל לפחות 14 מסלולי אימון, ומאפשר לנו לערוך אימונים בו-זמנית לענפים שונים".

בהמשך לשיפור המתקנים, מכון וינגייט רכש ציוד סיוף חיוני בסיוע קרן המתקנים. בציוד זה כלולים 32 רולות שהם מתקנים אלקטרונים המחברים את הספורטאי למתקן השיפוט, כמו גם 14 מכשירי שיפוט ומתקני מגן ל-14 מסלולים.

יתרון נוסף של הפיכת וינגייט לביתו הלאומי של ענף הסיוף הוא שהציוד החדש יישאר מאוחסן באופן קבוע באולם, מה שיבטל את הצורך בהובלתו, ויבטיח אימונים ותחרויות ללא הפרעות וביעילות מקסימלית. חלק מאולם נתניה עבר שיפוץ נרחב כדי להכיל מחסן תיקונים וציוד, מטבחון וחדר תדרוכים. חלל זה ישמש אך ורק את איגוד הסיוף, ויתפקד גם כן כמשרד האיגוד. ההסכם כולל גם מתקנים נוספים ותמיכה רפואית בווינגייט.

מנכ"ל מכון וינגייט, שי אברהמי, אמר: "השנה האחרונה הייתה שנה של שיאים והישגים לאיגוד הסיוף ולספורטאיות ולספורטאים שהוא מקדם. מדליות ותארים רבים, שהביאו גאווה רבה לכל ישראל. החתימה על ההסכם מכניסה את הענף והעוסקים בו לבית של הספורט הישראלי. זוהי אמירה חשובה ומסר חד וברור, שכולנו מכוונים אל התחרות החשובה בעולם".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */