יום חמישי, 13.03.2025 שעה 04:17
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
5818-5226הפועל ב"ש1
5727-5626מכבי ת"א2
4732-5426מכבי חיפה3
4634-4826בית"ר ירושלים4
4131-3926הפועל חיפה5
3736-3826מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3437-2726עירוני ק"ש1
3135-2726מכבי בני ריינה2
3035-3226הפועל ירושלים3
2736-2026עירוני טבריה4
2443-2126מכבי פ"ת5
2337-1926בני סכנין6
2248-3526מ.ס אשדוד7
2041-2226הפועל חדרה8

"האווירה בסמי עופר מדהימה, בלומפילד עדיף"

גולסה, שחקנה של מכבי ת"א, התכונן לבית"ר ב-20:15: "ברור שאני רוצה להמשיך לשחק פה, זה מועדון בסדר גודל עצום". איביץ': "מחכה לנו משחק קשוח"

|
אייל גולסה (חגי מיכאלי)
אייל גולסה (חגי מיכאלי)

לאחר שניצחה 3:4 את מכבי חיפה באחד המשחקים הגדולים בשנים האחרונות בכדורגל הישראלי, מכבי תל אביב נמצאת עם הפנים קדימה. הערב (שני) ב-20:15 מחכה לאלופה משוכה קשה נוספת, בדמותה של בית”ר ירושלים. לקראת קרב הצמרת החם, ולדימיר איביץ’, מאמן הצהובים, והקשר אייל גולסה ערכו מסיבת עיתונאים שהועברה בשידור חי באתר ובערוץ ONE.

גולסה, קשרה של הצהובים, פתח: “הכל בסדר איתי. אני מרגיש טוב. אנחנו נבוא באותה גישה למשחק מול בית”ר, אנחנו יודעים מה צריכים לתקן מהמשחק מול מכבי חיפה. אנחנו עובדים על זה, אני בטוח שאנחנו נעשה את זה מחר”.

היריבה, בית”ר ירושלים: “המשחקים נגד בית”ר הם תמיד קשים. היא בתקופה מצוינת, אני בטוח שיהיה לנו משחק מאוד קשה, אנחנו יודעים את זה. זה יהיה משחק שהקהל יאהב לראות, מקווה שהוא ילך לטובתנו”.

זו לא הפעם הראשונה שמכבי מובילה 0:2 ושומטת יתרון: “גם היינו קרובים לסיים את המשחק עם שער שלישי בדקה ה-30. את הדברים שצריך לתקן אנחנו יודעים, אנחנו עובדים על זה כל יום ואנחנו מודעים להכל”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' ואייל גולסה (חגי מיכאלי)

זה היה משחק שלישי רצוף עם אותו הרכב, האם הוא מרגיש שירידת הרוטציה מוסיפה: “יותר קל לשחק בהרכב שרץ כבר תקופה כי אתה יודע על עיוור מה לעשות, אבל כל שחקן בסגל של מכבי ת”א יכול להיכנס להרכב, את זה כולם יודעים. זה יכול להשתנות ברגע”.

פערי הרמות היו גבוהים למרות הניצחון הדחוק: “אני שומע את זה הרבה, אבל שאנחנו משחקים אנחנו לא מרגישים את זה, אנחנו נותנים הכל אבל אתם רואים את זה מבחוץ. אני לא מרגיש את זה”.

אייל גולסה (חגי מיכאלי)אייל גולסה (חגי מיכאלי)

האם יש משהו מיוחד בסמי עופר שגורם לכם לנצח: “האווירה בסמי היא מדהימה. זה אצטידון שכיף לשחק בו, הוא מאוד דומה לבלומפילד. כמובן שהיינו מעדיפים לשחק בבית, אבל לנו זה לא משנה, נבוא באנרגיה חיוביות ובאותה גישה. הכינו אותנו מצוין ויהיה בסדר”.

האם יש לו מוטיבציה מחודש לקבל זימון לסגל הנבחרת לקראת הפלייאוף: “כל שחקן רוצה להיות בסגל הנבחרת אבל אני לא חושב על זה כרגע. אני חושב איך להשתפר מאימון לאימון ואיך לעזור לקבוצה. אם יקראו לי לנבחרת זה בונוס, אם לא הכל בסדר”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' ואייל גולסה (חגי מיכאלי)

המפתחות לניצחון: “יהיה לנו משחק מאוד קשה, זו בית”ר. הצוות המקצועי הכין אותנו מצוין לשחקני המפתח שלהם, אנחנו יודעים שיש להם שחקנים מצוינים, נבוא ונעשה את העבודה”.

תהליך ההחלמה הארוך שעבר, והעובדה שתוך חודש וחצי חזר לעניינים והפך לשחקן מוביל במכבי: “התקופה הייתה לא פשוטה בכלל, זה נראה קל שאני עכשיו משחק אבל עבדתי מאוד קשה בשביל זה. אלו היו ימים שהייתי מתחיל בבוקר וחזור בערב, אבל אני שמח שזה מאחוריי וזה נראה טוב ואני רק רוצה להמשיך”.

אייל גולסה (חגי מיכאלי)אייל גולסה (חגי מיכאלי)

העובדה כי הוא מסיים חוזה בקיץ, מה הלאה מבחינתו: “ברור שאני רוצה להמשיך במכבי תל אביב. במועדון בסדר גודל של מכבי לא צריך לדבר על מה קורה. אולי בהמשך”.

איביץ’, מאמן הצהובים, סיפר בעצמו על משחק העונה: “צהריים טובים. זה לא דבר רגיל לספוג שלושה שערים, אבל כולם באו מטעויות שלנו בלבד ואחרי מצבים נייחים, הגנו לא נכון במצבים האלו. הם הבקיעו שני שערים מאוד יפים בוולה אבל הם הגיעו אחרי טעויות שלנו. אנחנו צריכים להשתפר בנושא הזה, וגם בעוד דברים, כמו בכל שלב של העונה. אנחנו מתקדמים משחק אחרי משחק ומשתדלים לשמור על הדברים בצורה טובה ולשפר את הדברים הלא טובים. אנחנו חייבים לעבוד קשה”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' (חגי מיכאלי)

אותו הרכב בשלושת המשחקים האחרונים: “לא עשינו זאת בתחילת העונה. אל תשכח שבתחילת העונה היו לנו מספר שחקנים פצועים ובאופן טבעי השחקנים חזרנו ושיפרו לנו את האיכות והרמה. שחקנים אחרים ששיחקו לפניהם ניסו והשתתפו בהרבה משחקים. אנחנו תמיד מייצרים המון מצבים. הבעיה שלי היא כשהקבוצה לא מייצרת מצבים, אבל זה קורה בכל קבוצה בעולם”.

מכבי יצרה הכי הרבה מצבים העונה במשחק מול מכבי חיפה: “יכלנו להפסיד את המשחק, אבל אל תשכח שהמשחק הזה יכל להיגמר ב-0:4 אחרי 60 דקות. זה הכדורגל, אנחנו צריכים להיות מרוכזים בכל סיטואציה ולדעת להכניס כדורים לרשת ולגמור משחקים. גם אם מייצרים המון מצבים ולא לוקחים 3 נקודות זה לא שווה כלום”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' (חגי מיכאלי)

האם מול ביתר זה עוד משחק עונה: “אני מסכים, זה יהיה משחק מאוד קשוח, אנחנו משחקים מול מועדון מאוד טוב. זו קבוצה ששיפרה המון דברים בה. יש להם מאמן מצוין ששיפר את שטף המשחק שלהם. אנחנו יודעים ששיחקנו נגדם פעמיים, פעם ניצחנו ופעם הפסדנו. אני מצפה עכשיו למשחק קשה יותר. לבית”ר יש המון שחקנים טובים ואיכותיים, עם הרבה ניסיון וגם שחקנים צעירים שיכולים להיות מסוכנים”.

המפתח לאליפות היה הרעב והתחרות על ההרכב. כעת ההרכב רץ דומה, איך המוטיבציה בקרב השחקנים: “ההרכב ה-11 של מכבי תל אביב. אתה אף פעם לא יודע מי יפתח מתי. לפעמים אני משנה הרכב בדקות האחרונות, לכן הכל יכול להיות. הם צריכים לעבוד קשה ולהיות מקצועיים, אמרתי לא מעט שכל אחד יכול לפתוח בהרכב. הם חתמו בחוזה שהם משחקים עבור מכבי. הם צריכים להראות לי במערכת מי רוצה לשחק הכי הרבה ומי יכול לתת לי כמה שיותר איכות ותפוקה, זו הבחירה שלי להרכיב את ההרכב. גם אני עושה טעויות לפעמים, אני משתדל למזער את הטעויות, אבל כולם שחקנים שלנו והם עובדים קשה, ויש לנו המון משחקים קשים עד לסיום העונה. אנחנו צריכים את כל הסגל כשיר, שעובד קשה ומשתפר ומוכן ב-100 אחוז לכל משחק”.

ולדימיר איביץולדימיר איביץ' באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)

הדיווחים על עזיבות של ז’איר אמאדור ויונתן כהן: “אני לא קורא חדשות ולא עיתונים. אם אמאדור היה מבקש לעזוב תאמין לי שהייתי מספר לכם. הם נותנים הכל בקבוצה שלי עד הרגע שיצטרכו לעזוב”.

ההכרה בבית”ר ירושלים כיריבה חזקה: “זה מועדון מאוד טוב עם המון אוהדים והמון שחקנים טובים ומעניינים, יש להם מאמן טוב וברגע הזה הם במקום השלישי בטבלה. כל פעם קשה לשחק נגדם, זה משחק פתוח. אפשר לדבר על המשחק הקודם אבל היריבה השתנתה והכל יכול לקרות, נצטרך לראות איך יוצרים את היתרון כמה שיותר מהר. אנחנו עובדים מאוד קשה כדי להגיע להישגים האלו, אבל נצטרך להיות מרוכזים ב-100 אחוז כדי לנצח ואנחנו רוצים לנצח”.

זז'איר אמאדור (רדאד ג'בארה)

ההערכה שלו לאיתי שכטר: “אני לא אדבר על האיכות שלו כי כולם מכירים אותו. הוא אדם מדהים ונכס לחדר ההלבשה, הוא מתנהל בצורה נפלאה”.

אנדראס יאניוטיס, מאור קנדיל, איתי שכטר ושרן ייני באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)אנדראס יאניוטיס, מאור קנדיל, איתי שכטר ושרן ייני באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)
שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)
ולדימיר איביץולדימיר איביץ' ושחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)
אבי ריקן, אילון אלמוג ואיתן טיבי באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)אבי ריקן, אילון אלמוג ואיתן טיבי באימון מכבי ת"א (חגי מיכאלי)
שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)שחקני מכבי ת"א באימון (חגי מיכאלי)



טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאף אחד לא ציפה שזה מה שיקרה לאוהד ביציע
אף אחד לא ציפה שזה מה שיקרה לאוהד ביציע
נגןמביך: וונדה נארה פרסמה תמונות עירום שלה ומחקה
מביך: וונדה פרסמה בטעות תמונות עירום שלה
נגןפאטצ'י מצלם את החופה המרגשת של דור פרץ
פאטצ'י מצלם את החופה המרגשת של דור פרץ
נגןמרסלו ממשיך לככב עם הכדור הפעם בטיקטוק
מרסלו ממשיך לככב עם הכדור הפעם בטיקטוק
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */