יום שלישי, 18.03.2025 שעה 07:34
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
4835-5727מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4134-3927הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3738-2927עירוני ק"ש1
3336-3627הפועל ירושלים2
3236-2827מכבי בני ריינה3
2837-2127עירוני טבריה4
2445-2227מכבי פ"ת5
2349-3627מ.ס אשדוד6
2341-2027בני סכנין7
2142-2327הפועל חדרה8

מגלים עם דורה: בסכנין מקווים למרכז טבלה

פרוייקט פתיחת עונה: עם סגל מגובש וחזרה של קדוסי, בסכנין אופטימיים. חלאילה: "יש לנו קבוצה טובה מאוד". ואיך שוברים בסכנין את צום הרמאדאן?

|
בני סכנין. פותחים עונה בראש שקט
בני סכנין. פותחים עונה בראש שקט

לראשונה אחרי מספר שנים בסכנין יש זמירות חדשות. לא עוד דיבורים על קרבות תחתית והישרדות אלא על רצון להגיע לפליאוף העליון. הסיבה לאופטימיות היא העובדה, שאחרי לא מעט שנים סכנין סגרה את סגל השחקנים שלה הרבה לפני שהמסך עולה על ליגת העל.

הקבוצה של שלומי דורה חיזקה את עצמה במספר שחקנים איכותיים, כאשר גולת הכותרת הייתה חזרתו למדים האדומים של החלוץ אוהד קדוסי. הקבוצה תמשיך להשען על מספר שחקני בית דוגמת הקפטן, חאלד חלאילה, והקשר חאמד גנאים כאשר בין הקורות ימשיך לעמוד מחמוד קנדיל.

עזבו: לואב כיאל, נסטיה צ'ה, מהראן אבו ריא , פטי יא יא ודניאל מיטב.
הצטרפו: אורי שטרית, פייר אמבמבה, מהראן ראדי, רן רול, אוהד קדוסי, עודד אלקיים, ג'ואל דמאו ואריק גאו שמחכה לשחרור הבלאומי שלו.
הצוות המקצועי כולל את המאמן שלומי דורה, עוזרו אלי זהבי שהחליף את אורן מוחרר, מאמן השוערים מוטי אזולאי ומאמן הכושר יורם רוזנברג. היו"ר הוא שאהר חלאילה.ממחלקת הנוער עלו היימן שאלעטה, חאלד עזאם וסיאף אלהואשלה ממנו מקווים שיעשה את הפריצה שלו העונה.

אוהד קדוסי. חוזר ללבוש את המדים האדומים (שי לוי)
אוהד קדוסי. חוזר ללבוש את המדים האדומים (שי לוי)
 

סכנין תמשיך לשחק באיצטדיון דוחא שם לא נעשו שינויים. השינוי היחיד השנה יהיה בכך שהקבוצה החלה למכור מנויים לקהל הרחב במחיר סמלי של 600 שקל. המנהל ג'אמל גנאים: "אני מקווה מאד שנראה את האוהדים שלנו רוכשים מנויים. יש לנו קבוצה טובה העונה ששווה לבוא ולראות אותה".
 

שחקן העבר עבד רבאח ששיחק במשך שנים בסכנין אמר: "יש לסכנין קבוצה טובה השנה. ממה שהספקתי להתרשם בנו שם גרעין טוב ואני חושב שיסיימו במקומות 6-10. עם הסגל הקיים הם לא יכולים לשחזר את העונה בה הגענו לאירופה. אני מאחל להם הצלחה בליגה".

רבאח. בנו בסכנין השנה גרעין טוב (עמית מצפה)
רבאח. "בנו בסכנין השנה גרעין טוב" (עמית מצפה)
 

עודד אלקיים שהגיע מהפועל חיפה אמר: "מבחינתי הקבוצה ראויה למקום באמצע הטבלה של ליגת העל וכל מקום שיהיה גבוה יותר ייחשב להצלחה. כשלון עבורנו יהיה אם נתמודד עד הרגע האחרון במאבקי ההשרדות".

קוריוז לסיום: ברוח צום הרמדאן ההנהלה דואגת לפתוח כל ערב שולחן לאחר האימון. בין הסועדים ניתן לראות את היו"ר, שאהר חלאילה, פותח שולחן קטן להנהלה עם חומוס ופיתות. במשחק גביע הטוטו מול הפועל חיפה הוזמן כלאחר כבוד יואב כץ שהתפעל מהאירוח במגזר.

עודד אלקיים. &qout;הקבוצה ראויה למקום באמצע הטבלה&qout; (יניב גונן)
עודד אלקיים. "הקבוצה ראויה למקום באמצע הטבלה" (יניב גונן)
 

שאהר חלאילה, בירך את שחקני הקבוצה, ההנהלה והצוות המקצועי כשאמר: “יש לנו קבוצה טובה מאוד ואני מאמין שנצליח העונה בליגה יותר מבעונה שעברה".

כתבות קודמות בפרוייקט פתיחת העונה
חוזרים לסופרלנד: רכבת ההרים של הפועל ראשל"צ

בלבול בלי בילבול: מכבי פ"ת מסתערת על הצמרת

מהפכת הצעירים בב"ש? האוהדים בינתיים ספקנים




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןהתחפושות של נטע אלחמיסטר, איזו יפה יותר?
התחפושות של נטע אלחמיסטר, איזו יפה יותר?
נגןשער נדיר מהחצי: הכדורגלן הדהים את כולם עם גולאסו בלתי נתפס!
הכדורגלן הדהים את כולם עם גולאסו מהחצי
נגןאוסקר גלוך: "טום קרוז ישחק את הדמות שלי"
אוסקר גלוך: "טום קרוז ישחק את הדמות שלי"
נגןירדן שועה עושה טובה שהוא מצטלם לטיקטוק
ירדן שועה עושה טובה שהוא מצטלם לטיקטוק
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */