יום שישי, 09.01.2026 שעה 19:06
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2816-3317מכבי חיפה4
2820-3017הפועל ת"א5
2439-3018מכבי נתניה6
2327-2917הפועל פ"ת7
2324-2117בני סכנין8
2134-2217עירוני טבריה9
1828-2217הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

דוידזאדה: הפועל הקבוצה הטובה בארץ, נבוא לנצח

למגן ב"ש אין הרבה זמן לסכם את ה-1:1 מול בית"ר והוא כבר עם הראש בליגה מול האלופה: "הפועל זה לא רק איתי שכטר". ואשקונסלוש בספק למשחק

|
דוידזאדה מול אלי דסה אתמול (משה חרמון)
דוידזאדה מול אלי דסה אתמול (משה חרמון)

תחושת פספוס אפיינה את אנשי הפועל ב"ש בסיום משחק התיקו 1:1 אמש (רביעי) מול בית"ר י"ם במסגרת המחזור החמישי של גביע הטוטו. בקבוצה יודעים כי במחזור הנעילה יצטרכו חניכיו של ניר קלינגר לנצח את אשקלון ולקוות להפסד של בית"ר לאשדוד כדי לעלות לרבע הגמר.

המגן אופיר דוידזאדה התייחס למשחק ואמר ל-ONE: "במחצית הראשונה היה לנו קשה להיכנס למשחק והיינו לחוצים משום מה אבל במחצית השנייה התעלינו על עצמנו והיינו צריכים לנצח את המשחק. החמצות הפנדלים זה חוסר מזל כי השוער תמיד קופץ לפינה הנכונה ולוקח את הכדור אבל ממשיכים הלאה ואני בטוח שהפנדל הבא כבר ייכנס".

בהתייחס למשחק הקרוב מול הפועל ת"א אמר המגן: "הצוות המקצועי מכין אותנו כמו שצריך ואני מאמין שנגיע מוכנים למשחק. זה יהיה משחק קשה מאוד כי הפועל ת"א היא הקבוצה הטובה ביותר בארץ ואסור לשכוח שהיא גם הדאבליסטית".

"אנחנו באים לכל משחק במטרה לנצח ואנחנו נעשה את העבודה עד כמה שאפשר".

1:1 בין בית"ר ובאר שבע, צפו בתקציר

דוידזאדה גם התייחס לפציעה של איתי שכטר ואמר: "שכטר הוא לא היחיד בהפועל ת"א ויש להם הרבה שחקנים איכותיים ודומיננטיים. כל שחקן הוא ברמה גבוהה ואנחנו ננסה לעשות את העבודה כמו שצריך".

מלמיליאן: למה צריך את המפעל הזה?

שחקנים בקבוצה אמרו כי במחצית המשחק נכנס קלינגר לחדר ההלבשה והזכיר להם את התבוסה בטדי לפני כחודש מה שגרם להם להתעלות על עצמם במחצית השנייה. בקבוצה הרבו להחמיא לקפטן מאור מליקסון שנכנס במחצית ושינה את המשחק וגם לקשרים סיראז' נאסר וג'יימס ביסו שהפגינו יכולת טובה.

דוידזאדה מול משעלי: &qout;יכינו אותנו כמו שצריך להפועל&qout; (משה חרמון)
דוידזאדה מול משעלי: "יכינו אותנו כמו שצריך להפועל" (משה חרמון)
 

החלוץ ברנרדו ואשקונסלוש שסובל ממתיחה בשריר הירך האחורי נמצא בספק למשחק מול הפועל ת"א. בקבוצה ינסו להכשיר למשחק את הקשר ריקרדו פרננדס שלא היה בסגל בגלל מתיחה.  




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */