יום שישי, 16.01.2026 שעה 03:57
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

ר"ג תתבע 80 אלף דולר מב"ש על העברת סוארס

בר"ג טוענים כי אלונה ברקת לא שילמה את כל הסכום על הקשר הברזילאי. חרמון ודאטורו יחזרו להרכב לקראת סכנין ביום ראשון, גם תומר תייר צפוי לפתוח

|
וויליאם סוארס. הנושא נמצא בבדיקה משפטית
וויליאם סוארס. הנושא נמצא בבדיקה משפטית

סאגת מעברו של וויליאם סוארס מהפועל ר"ג להפועל ב"ש לא הסתיימה. למעלה מחודש עבר מאז נחתמה העסקה, על פיה הקשר הברזילאי שהיה מהמובילים בר"ג עזב לקבוצה מבירת הנגב, ולטענת אנשי ר"ג אלונה ברקת טרם שילמה את כל הסכום הנקוב בעסקה.

ב"ש העבירה כחצי מיליון דולר עבור סוארס, ולטענת ר"ג נותרו עוד כ-80 אלף דולרים אותן אמורה ברקת להעביר. אחרי לא מעט דיונים בנושא, החליטו בקבוצה של ירון קוריס להגיש תביעה על הסכום הנקוב.

גורמים בר"ג הביעו פליאה על הנאיביות ועל חוסר תום הלב של אנשי ב"ש ובראשם ברקת. הגורמים מסרו שלא ברקת עמדה בעניין המו"מ מול אנשי ר"ג, אלא בעלה אלי ברקת, והוא מצוי בכל העניינים.

בר"ג אמרו כי ברקת חתומה על חוזה כדת וכדין, שנוסח על יד עורך דינה בלבד, והיא תשלם את כל הסכום אשר כתוב בחוזה עד השקל האחרון. לדבריהם, בית המשפט יפסוק החלטה זו בחצי דקה, כי הדברים ברורים ונוסחו על ידי עורך דינה בלבד וכי כל שאר ההמצאות הן בדיות.
 
עוד הוסיפו גורמים בר"ג שהם מביעים פליאה בכל ההתעסקות בנושא סוארס, מכיוון שמדובר בעיסקה הראשונה המקצועית הטובה שעשתה ברקת מכניסתה. זו מכיוון שסוארס נחשב, על פי שחקנים בב"ש, לאחד השחקנים הטובים בקבוצה.

צפו במכבי ת"א מביסה את ר"ג
 
כתבנו יגאל ברמן הוסיף כי גורמים בב"ש טוענים שהסכום שעליו מדברים בר"ג הובטח כפיצוי לאלונה ברקת במטרה לפתור את המחלוקת על העסקה הסופית של סוארס. כיוון שהסכום המלא הועבר לר"ג כבר מלכתחילה, לא מתכוונים בקבוצה להוסיף תשלומים והנושא נמצא בבדיקה משפטית.

לקראת סכנין: חרמון ודאטורו חוזרים להרכב
בר"ג החלו היום (שלישי) בהכנות לקראת משחק החוץ ביום ראשון, בו תתארח הקבוצה של יובל נעים בדוחא אצל בני סכנין (19:30), במסגרת המחזור ה-23 בליגת העל.

אחרי ההפסד למכבי ת"א במחזור האחרון, בקבוצה של נעים הודו כי המשחק מול סכנין יהיה קשה לא פחות מזה שהיה מול הצהובים, אך מדובר במשחק על 6 נקודות.

ג´ורג´ דאטורו (אמיר לוי)
ג´ורג´ דאטורו. חוזר ל-11 (אמיר לוי)

הקבוצה מדורגת במקום ה-12, עם 22 נקודות, 4 נקודות פחות מבני סכנין שבמקום התשיעי המבטיח הישארות. בר"ג מכוונים לפלייאוף האמצעי ויודעים כי רק ניצחון על סכנין יקרב אותם אל המטרה ובמקביל ירחיק אותם ממאבקי התחתית.

יובל נעים ייהנה מחזרתם של גולן חרמון וג'ורג' דאטורו להרכב, אחרי שהשניים ריצו את עונש ההרחקה מהמשחק האחרון. כמו כן, מי שצפוי לשוב להרכב יהיה הקשר תומר תייר, ששב לסגל בשבת האחרונה אך לא פתח.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */