יגאל ברמן
|

גיא עזורי. לא מקבל רגע של שקט מהקהל (תומר גבאי)
בלאגן באימון הערב (שלישי) של הפועל באר שבע, שנערך באיצטדיון וסרמיל. אוהדי הקבוצה, שמתוסכלים מההפסד האחרון למכבי פתח תקוה, החליטו להוציא את זעמם על השחקנים והמאמן.
“אין לכם כבוד לסמל, תתחילו להילחם", צעקו האוהדים לשחקנים, וגם אמרו למאמן את דעתם עליו: “איפה הצעירים שהבטחת עזורי, מתי הם ישחקו, במחזור ה-30?".
בנוסף המשיכו האוהדים להיות מתוסכלים מהעובדה שאין שחקני בית במועדון, וששחקן הבית היחיד בהרכב הראשון הוא המגן הימני, אביתר אילוז. על כך אמרו האוהדים לעזורי: "נכשלת בבחירת השחקנים, את כל תל אביב הבאת לנו לבאר שבע".
במועדון פנו בבקשה לאוהדים להפסיק את הקריאות, על מנת לאפשר לשחקנים להתאמן בשקט, אך האוהדים זעמו ובתגובה אמרו: “אם לא יהיה לחץ עכשיו לפני בית"ר וחיפה אז מתי יהיה?”.
הקשר אייל שן, שנפצע בשריר הירך האחורי לפני המשחק מול מכבי פתח תקוה, חזר לאימונים וצפוי להיות כשיר למשחק ביום שני נגד בית"ר בווסרמיל. מי שנעדר מהאימון הוא הבלם יניב אלול.
 |
| יניב אלול. מושעה מאימוני באר שבע מכיוון שלא הסכים לעבור קבוצה |
|
מהמועדון נמסר כי אלול הושעה מהאימונים, מפני שלא הסכים לעבור לקבוצות אחרות, כגון הפועל רעננה שהייתה מעוניינת בו לפני כחודש. מקורביו של אלול אמרו: “זה סתם שטויות, הוא לא הגיע לאימון כי הוא עובר דירה".