יום רביעי, 04.03.2026 שעה 10:48
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

דודו דהאן: אני עייף מאוד מהשנתיים הקשות האלו

מאמן הכח עמידר עשוי להיפרד מהקבוצה על רקע ההפסד 2:1 לנצרת והירידה ללאומית. דהאן: "צריך לעכל מה קרה". שחקן: "הדמעות שלנו אמיתיות"

|
דודו דהאן. עייף מאוד (אמיר לוי)
דודו דהאן. עייף מאוד (אמיר לוי)

בחדר ההלבשה של הכח עמידר ר"ג שררה אווירה קשה מאוד הערב לאחר ההפסד 2:1 לאחי-נצרת בווינטר, שהוריד את המועדון מר"ג ללאומית.

בתחילת השבוע תקיים הקבוצה ישיבת הנהלה בכדי לדון בהמשך הדרך של המועדון בליגה הלאומית. מי שלא צפוי להמשיך בתפקידו הוא המאמן דודו דהאן, שעמד בראש הקבוצה בשנתיים האחרונות והחזיר אותה אשתקד לליגת העל.

העונה הוא לא הצליח במשימה להשאיר את הקבוצה בליגה וככל הנראה ייפרד כבר בימים הקרובים מהסגולים - צהובים. 

דהאן אמר בסיום המשחק: "אני רוצה לברך את אחי נצרת על עליית הליגה. החצי השני היה כולו שייך להם. צריך לעכל את מה שקרה, זה לא קל. סבלנו מעייפות. אני עייף מהשנתיים הקשות האלו וגם השחקנים. גם במשחק הקודם וגם בזה, זה מתיש".

"לא קל להישאר בליגה עם יכולות לא גדולות כלכלית, הביאו אותנו למאני טיים עייפים. אני עייף וגם השחקנים שלי. נלחמנו עד הסוף".

כרגע לא ברור מה צופן להכח בעונה הבאה, אך לא מעט שחקנים צפוים לעזוב את המועדון לטובת קבוצות בליגת העל והמועדון ייאלץ להבנות ככל הנראה מן היסוד
 

השחקנים סירבו להתראיין ואף חלקם פרצו בבכי, עם זאת יש לציין כי המאמן, דודו דהאן עבר שחקן שחקן, לחץ את ידו, במקום להתפרץ בזעם. השחקנים עצמם סירבו להתראיין ובעיניים דומעות ובגרון חנוק לא הצליחו לפצות את פיהם.

אחי נצרת בליגת העל

גם הצוות המקצועי וההנהלה נראו מאוכזבים מתמיד. בעיקר על כך שהגיעו כל כך קרוב וכמעט השלימו את המשימה אך לבסוף יפגשו שוב קבוצות כמו מרמורק ורמה"ש בליגה הלאומית בעונה הבאה.

הכח מאוכזבת בווינטר (אמיר לוי)
הכח מאוכזבת בווינטר (אמיר לוי)

אחד משחקני ההרכב של הכח פרץ בבכי בסיום ואמר ל-ONE: "אני לא יכול לתאר את התחושה. לראות את נצרת חוגגים כאן בבית שלנו כשאנחנו יורדים ליגה בצורה כזו. אני עצוב מאוד".

"הדמעות האלה הן אמיתיות ואני לא חושב שהגיע לנו לרדת ליגה אבל הכח עוד תחזור. אני מאמין שהקבוצה תמצא את דרכה לליגת העל בחזרה אבל כרגע אני לא יכול לחשוב על כלום, העצב פשוט משתלט עליי".

הכח יורדת ליגה, לא בסטייל (אמיר לוי)
הכח יורדת ליגה, לא בסטייל (אמיר לוי)

עומר רפס מבין שזה נגמר (אמיר לוי)
עומר רפס לחא מסתיר את אכזבתו (אמיר לוי)

הכח מאוכזבת בסיום המשחק (אמיר לוי)
הכח מאוכזבת בסיום המשחק (אמיר לוי)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */