יום שבת, 17.01.2026 שעה 15:58
ליגת העל Winner 25-26
4216-4318הפועל ב"ש1
4219-4118בית"ר ירושלים2
3619-3718מכבי ת"א3
2916-3318מכבי חיפה4
2923-3318הפועל ת"א5
2628-3318הפועל פ"ת6
2439-3018מכבי נתניה7
2325-2118בני סכנין8
2138-2318עירוני טבריה9
1931-2518הפועל חיפה10
1839-2418מ.ס אשדוד11
1631-2418עירוני ק"ש12
1229-1618הפועל ירושלים13
745-1518מכבי בני ריינה14

אלמוג כהן שוקל להישאר בנתניה עד תום חוזהו

הקשר של יאמר רוצה להישאר במועדון עד תום חוזהו כדי שיוכל לצאת בתום העונה הבאה לאירופה עם כרטיס השחקן בידו. כהן: "ויתרתי על ב"ש ומכבי ת"א"

|
אלמוג כהן. רוצה לצאת לאירופה בעונה הבאה (אמיר לוי)
אלמוג כהן. רוצה לצאת לאירופה בעונה הבאה (אמיר לוי)

חדשות טובות לאוהדי מכבי נתניה: למרות הרצון העז והסיכויים הגבוהים שייצא לאירופה כבר בקיץ הקרוב, הקשר אלמוג כהן, המבוקש במספר קבוצות בליגה ובאירופה, שוקל בחיוב להישאר במכבי נתניה גם בעונה הבאה, כך נודע ל-ONE. 

כהן מעוניין לסיים את חוזהו על מנת לצאת לחו"ל בשנה הבאה כשכרטיסו שייך לו ולא לנתניה. בדרך זו יוכל השחקן למצוא קבוצה שלא תאלץ לשלם את דמי ההעברה הגבוהים שדרש דניאל יאמר. עם זאת, בסביבתו מעריכים שבסופו של דבר הסכום שיאמר דורש לא ימנע את מעברו לאחת הקבוצות האירופיות.

כזכור, סוכנו של השחקן דדה חדד, כבר הגיע לסיכום עקרוני עם אלונה ברקת בנוגע למעברו להפועל ב"ש, אך דרישותיו של הבעלים מהקופסא דניאל יאמר גבוהות מדי ועומדות על כ- 500 אלף דולר, מה שככל הנראה יטרפד את המעבר. בכל מקרה, בסביבתו של השחקן הסבירו ל-ONE כי למרות אהבתו הגדולה של כהן לב"ש, הם מעדיפים שישאר במרכז או יצא לחו"ל. 

אלמוג עצמו אמר על כך ל-ONE: "בארץ אני אשחק רק במכבי נתניה, אבל מקווה שאצא לחו"ל כבר העונה. אני אוהב מאוד את הקהל של נתניה, אוהב את המועדון שעשה עבורי הרבה, היה לי סיום עונה נהדר ואני מקווה לפתוח בדרך הזו את העונה החדשה"

אלמוג כהן:  &qout;אוהב את הקהל של נתניה&qout;  (אמיר לוי)
אלמוג כהן: "אוהב את הקהל של נתניה" (אמיר לוי)

"בינתיים ויתרתי על האופציות של ב"ש ומכבי ת"א, והחלטתי שאשאר בנתניה או אעבור לאירופה. אני מרגיש שאני מוכן לצאת לחו"ל כבר עכשיו, אבל אם זה יקרה רק בעונה הבאה זה גם בסדר, אני אצא כשחקן בשל יותר". 

אחיו של השחקן, אמיר, המטפל גם הוא בענייניו של כהן הוסיף: "אנחנו אוהבים את ב"ש ומעריצים אותה, אך לנגד עיני המשפחה הצלחתו האישית של השחקן. הוא בסך הכל בן 20 הקריירה עוד לפניו וחושבים להישאר במרכז או לצאת לחו"ל יותר טוב לטובת השחקן".

"אנחנו מעריכים ואוהבים מאוד את הקהל של ב"ש", הוסיף כהן, "יודעים שהם אוהבים את אלמוג והוא אוהב אותם. אנחנו מצפים מהם להבין גם את האינטרס האישי של אלמוג ולא לכעוס אליו אם הוא לא יגיע. ההצלחה האישית שלו יותר חשובה כרגע מכל דבר אחר". אמיר, המשמש ככרוז של מכבי נתניה בשלוש השנים האחרונות, ימשיך בתפקידו בעונה הבאה ללא קשר לחתימת אחיו.

דניאל יאמר. ביקש מהשחקן והוריו להישאר בנתניה עד לפגרה (אלעד ירקון)
דניאל יאמר. ביקש מהשחקן והוריו להישאר בנתניה עד לפגרה (אלעד ירקון)

עוד נודע ל-ONE כי דניאל יאמר בעצמו יצר קשר עם השחקן ומשפחתו וביקש שישאר בנתניה לפחות עד חלון ההעברות בינואר, על מנת לסייע לקבוצה בגביע אופ"א. אם יעשה זאת, יאמר עשוי להפחית את דמי השחרור שדורש לקבוצות אירופיות, 500 אלף יורו.

בכל מקרה, כהן עדיין לא החליט על המשך דרכו מאחר וממתין לקבוצות האירופאיות המעוניינות בו מהליגה הגרמנית. כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, כהן מחזיק בהצעה רשמית מקבוצה מהליגה האוסטרית הראשונה – רפיד וינה. הקשר בין כהן לקבוצה נוצר בעזרתו של לותר מתיאוס, שהעביר דיסקים ובהם ביצועים של השחקן לקבוצה, שהתרשמה מאוד ושלחה הצעה רשמית למועדון.

בינתיים, בהפועל ב"ש ממשיכים לדון בעניינו של גולן חרמון, עימו מתנהל מו"מ כפי שפורסם לראשונה ב-ONE. מחר או לכל המאוחר מחרתיים, תתקבל ההחלטה בנושא.

 (אור שפונדר)
כהן מחזיק הצעה מהליגה האוסטרית אך טרם החליט (אור שפונדר)



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */