סיגלית ברסון: הוא ילד ואח זהב
צפו בראיון הבלעדי עם בני משפחתו של בן נתן ברסון, שנדרס על-ידי וויל ביינום ואושפז בבית החולים איכילוב. סיגלית ברסון: "כל החברים נמצאים בשוק"
מיכה בננו
|

אימו של בן נתן אליסה (מיכה בננו)
בשעה שהזרקורים הופנו לעברם של וויל ביינום ו-וונטיגו קאמינגס, נותח היום (שבת) בן נתן ברסון, שנדרס לפנות בוקר ע"י ביינום.
במשפחתו של הפצוע עוד לא ממש מעכלים את כל מה שקרה. אמו של בן, אליסה שמעה על המקרה מ-ONE ואמרה: "נודע לי על המקרה דרך התקשורת, בכיתי ולא ידעתי מה לעשות, הוא ילד טוב מאוד ותמיד עוזר למשפחה".
אחותו, סיגלית, אמרה ל-ONE: "אני בשוק, אני נוסעת עכשיו לת"א. הוא ילד ואח זהב. הלב שלי דופק, מקווה שהוא בסדר ולא קרה שום דבר חמור. גם החברים הקרובים מתקשים לעכל, הם נמצאים בשוק, בהלם מוחלט ולא מאמינים שהוא יכול להיות מעורב באירוע שכזה. בעבר שהיתה בסביבו קטטה הוא ברח מהמקום וסירב לקחת חלק באירועים מסוג זה".
קרוב משפחה אחר של הצעיר מפנה אצבע מאשימה אל עבר מכבי ת"א: "זו פאדיחה לכל מדינת ישראל ששחקנים במכבי - הקבוצה של המדינה, שותים ולא יודעים מה מצפה להם בחוץ, ובגלל זה דוד שלי עובר עכשיו ניתוח. זה בושה לאגודה כמו מכבי ת"א".
צפו בראיון הבלעדי עם בני המשפחה:
|
| צפו בבני משפחתו של בן נתן ברסון |
כל הזכויות שמורות 2026-1999 © סיטינט בע"מ
/* LAST / NEXT ROUNDs */