יום שבת, 07.02.2026 שעה 22:05

מכבי ת"א מציעה לדאנקן 400 אלף דולר לעונה

הטרבליסטית פתחה במו"מ עם הפורוורד של הפועל ירושלים ומציעה לו חוזה לשנתיים. המכשול: בקבוצה מתעקשים על חוזה לעונה אחת עם אופציה

|
ג´וש דאנקן. בעונה הבאה בצהוב? (משה חרמון)
ג´וש דאנקן. בעונה הבאה בצהוב? (משה חרמון)

אלופת אירופה, מכבי תל אביב, אשר נערכת לעונה הקרובה, פתחה במשא ומתן עם פאוור-פורוורד הפועל ירושלים בשנתיים החולפות, ג'וש דאנקן, כך אישרו גורמים במערכת הצהובה.

לידי ONE הגיע פרטי המשא ומתן בין הצדדים כאשר מכבי מציעה לאמריקאי חוזה לשנתיים בסביבות 400 אלף דולרים לעונה. ראוי לציין שהצהובים מתעקשים על חוזה לעונה אחת עם אופצייה של הקבוצה להמשיך בהתקשרות לעונה נוספות. זאת, לאור העובדה כי בעונה השנייה דאנקן יכנס לדרג מיסוי גבוה.

לדאנקן יש ברזומה ארבע עונות בליגה הישראלית ברזומה כששיחק שנתיים במכבי אשדוד ושנתיים בירושלים. דאנקן בן ה-28 בוגר מכללת אקסבייר המתנשא לגובה 2.03 מטרים החל את הקריירה האירופאית במד פו אורטז הצרפתית ומשם נדד לליאז' הבלגית, ממנה הגיע לאשדוד.

בעיר הנמל שיחק דאנקן שנתיים ובעונה השנייה העפיל לגמר הפלייאוף. משם עלה לבירה לשנתיים כאשר אשתקד נבחר לחמישיית העונה ורשם ממוצעים מרשימים בליגה הישראלית עם 15 נקודות ו-6.6 כדורים חוזרים עבור שחקן שעולה מהספסל.

בזירה האירופאית במדי היורוקאפ סיפק 13.6 נקודות, 4.6 כדורים חוזרים בממוצע.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */