יום חמישי, 26.02.2026 שעה 18:05
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
5127-5624בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3153-4224מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

גורדנה נטש את האימון ובספק למשחק נגד בית"ר

הקשר נפצע באזור המפשעה ובהפועל ת"א מקווים שיחלים בזמן. עבדורחימי השלים אימון מלא, ממנו נעדרו שחקני הנבחרות. עמוס והרוש ממשיכים להתאושש

|
גורדנה. יעדר מהמשחק נגד בית
גורדנה. יעדר מהמשחק נגד בית"ר? (משה חרמון)

הפועל ת"א חזרה הערב (שני) לאימון כאשר אפילו רן בן שמעון לא ציפה לקבל סגל כל כך דליל. שחקני הנבחרת הבוגרת איתי שכטר, עומר דמארי, בוריס קליימן ואוראל דגני יחד עם רמזי ספורי, ששוהה עם הנבחרת הצעירה ובראנקו איליץ', שיצא לשחק בנבחרת הסלובנית, לא הגיעו למתחם חודורוב.

גילי ורמוט נעדר אף הוא מהאימון, אך יחזור לאימונים בהמשך השבוע. אם לא די בכל אותם נעדרים, רועי גורדנה מתח את שריר המפשעה במהלך האימון ונטש אותו באמצע. זו לא הפעם הראשונה שהשחקן נפצע באזור הזה ובהפועל מקווים שהקשר יהיה כשיר למשחק הליגה הבא נגד בית"ר ירושלים.

למרות כל החוסרים, ישנו שחקן שהרבה זמן חיכו שישלים אימון עם הקבוצה ושמו בסארט עבדורחימי, שתלה את נעלי הריצה והשלים אימון מלא עם חבריו לקבוצה. גם דני עמוס שנפצע בברכו לפני כשבועיים, התאמן חלקית יחד עם השחקנים ויהיה כשיר למשחק בטדי.

שחקן נוסף שממשיך להתאושש מהפציעה הוא שמעון הרוש. המגן, שאיבד את מקומו לליאור לוי, עשוי להיות כשיר למשחק נגד בית"ר בעוד כשבוע וחצי.

דני עמוס (יוסי ציפקיס)
עמוס. ממשיך בהתאוששות (יוסי ציפקיס)
 

עם שובם הצפוי של אותם שחקנים, המלחמה על המקום בסגל הולכת לעלות מדרגה, כאשר כזכור, במשחקים הקודמים סלים טועמה היה זה ששילם את המחיר ועלה ליציע. יהיה מעניין לראות את מי ישאיר בן שמעון בחוץ ואיך יקבלו השחקנים את ההחלטה.

בנושא אחר, רמזי ספורי בעצה אחת עם סוכנו דודו דהאן,  עדיין מסרב לחתום על החוזה שמציעה לו הפועל, חוזה אחיד לכל שחקן שמגיע לגיל 18. השחקן דורש חוזה שונה אשר לא יכלול התחייבות לחמש שנים ובנוסף סכומים אחרים משאר השחקנים שמוחתמים על אותו חוזה. הפועל נשארה בעמדתה ולא מוכנה לשנות חוזה אחיד עבור שחקן זה או אחר.

רמזי ספורי מול קובי מוסא (שי לוי)
ספורי. דורש חוזה שונה (שי לוי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */