יום רביעי, 09.04.2025 שעה 23:16
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6629-6629מכבי ת"א1
6421-5829הפועל ב"ש2
5138-5929מכבי חיפה3
5038-5229בית"ר ירושלים4
4436-4029הפועל חיפה5
3743-3929מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3737-3929הפועל ירושלים1
3743-2929עירוני ק"ש2
3538-3129מכבי בני ריינה3
3046-2829מכבי פ"ת4
2942-2329בני סכנין5
2841-2329עירוני טבריה6
2751-3929מ.ס אשדוד7
2147-2429הפועל חדרה8

עמותת האוהדים החליטה: לא נהיה חלק מבית"ר

העמותה שאספה כשני מיליון ש"ח לא תצטרף לדירקטוריון בעקבות מחלוקת עם הבעלים גאידמק בנוגע לשליטה: "מנסים לדחוק את מעורבות האוהדים"

|
אוהדי בית
אוהדי בית"ר. לא יהיו חלק מהקבוצה (יוסי ציפקיס)

עמותת אוהדי בית"ר ירושלים לא מצטרפת לדירקטוריון הקבוצה והחליטה היום (ראשון) לא להיות חלק מהקבוצה. ההחלטה התקבלה בשל מחלוקת עם הבעלים ארקדי גאידמק בנוגע לשליטה ולהחזקה ב-33 אחוזים מהבעלות על הקבוצה.

מעמותת האוהדים שאספה עד כה כשני מיליון ש"ח נמסר: "לצערנו, יש מי שרואה בעמותת האוהדים, שהצליחה במאמץ גדול תוך התגייסות של אוהדים מכל רחבי הארץ לאסוף כשני מיליון ש"ח, כמי שצריכה להעביר את הכסף כתרומה ללא כל זכויות עתידיות".

"העמותה קמה על מנת להציל את בית"ר בימים שבהם גם ראשי הקבוצה לא ראו את האור בקצה המנהרה, אך לא רק זאת, אלא גם כדי להשפיע, לשנות ולעזור למועדון להשתקם ולחזור לצמרת הכדורגל בארץ. העמותה הסכימה למתווה שבו הניהול ייעשה בדירקטוריון משותף שבו יתקבלו החלטות מהותיות המשפיעות על עיצוב דרכו של המועדון, לצד הגורמים האחרים", ציינו בעמותה.

"מהצעת נציגי הבעלים עולה כי יש מי שמנסה לדחוק את מעורבות האוהדים על ידי הקמת גוף ניהול ללא סמכות אמיתית בעל תוקף זמני וללא יכולת לחולל שינוי ולהכניס רוח חדשה למועדון", הבהירו חברי העמותה. "אנחנו קוראים לכל הצדדים המעורבים להראות מנהיגות למען המטרה המשותפת של כולנו - הצלת בית"ר והחזרתה למקומה הראוי בצמרת הכדורגל הישראלי".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בבית"ר ובאשדוד מסיימות ב-0:0

לטענת העמותה, במהלך הדיונים התברר כי המועדון ובעליו לא רואים בעמותה ובאוהדים שותפים אמיתיים ולגיטמיים בבעלות ובניהול המועדון וכפי שהובהר מספר פעמים על ידם – הכסף שגוייס שיועבר על ידי העמותה הינו כתרומה למועדון על מנת להצילו. בין היתר, העמותה לא הסכימה לסעיף לפיו לא יועבר אליה חלק בבעלות או במניות, וכמו כן היא נתקלה בדרישה לפיזור הדירקטוריון הכולל את נציגי העמותה בתום שנתיים.

שחקני בית&qout;ר ירושלים. האוהדים לא מצטרפים כרגע (משה חרמון)
שחקני בית"ר ירושלים. האוהדים לא מצטרפים כרגע (משה חרמון)
 

חברי העמותה נתקלו בדרישה לזכות וטו של גאידמק בדירקטוריון, בדרישה להמשך תפקידו של קורנפיין ולא בבחירת מנכ"ל על פי רוב, ובבעיות בנוגע להוצאות משמעותיות ומינוי נציג עמותה בהנהלה. לכל הדרישות הם סירבו ואלו הם למעשה הסעיפים שהיוו את סלע המחלוקת.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןכמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
כמה כוכבי כדורגל אפשר לפגוש במשחק של מסי
נגןאתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
אתגר "נחש מי?" פדרי מול פרנקי דה יונג
נגןהקניטו את הקוון "אתה קטן יותר מדגל הקרן"
מתגרים בקוון: "אתה קטן יותר מדגל הקרן"
נגןהכדורגלנית המפרוסמת בעולם מתאמנת על החוף
הכדורגלנית המפורסמת בעולם מתאמנת על החוף
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטים כדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */