יום ראשון, 30.03.2025 שעה 09:38
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
5135-5928מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4136-3928הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3741-2928עירוני ק"ש1
3536-3128מכבי בני ריינה2
3437-3728הפועל ירושלים3
2839-2228עירוני טבריה4
2746-2628מכבי פ"ת5
2642-2228בני סכנין6
2450-3728מ.ס אשדוד7
2146-2428הפועל חדרה8

אלי כהן: דור כזה של שחקנים צריך להביא תארים

בבית"ר חגגו ניצחון שמיני ברצף ב-0:2 על הפועל פ"ת, המאמן חושב קדימה. מויאל: "אעזוב את בית"ר רק לחו"ל". אייבינדר: "נגיע להבנות". צפו בתקציר

|
מגרלשווילי והרוש מודים לקהל (גיא בן זיו)
מגרלשווילי והרוש מודים לקהל (גיא בן זיו)

בית"ר המשיכה בשרשרת הניצחונות שלה אתמול (שבת) כשרשמה ניצחון שמיני רצוף ב-0:2 על הפועל פ"ת. על הדרך שברה הקבוצה את השיא של קריית שמונה שמחזיקה בשבעה ניצחונות רצופים. נכון שבית"ר צריכה לשחק מול הפועל חיפה ובאר שבע בשבוע הקרוב ובירושלים גם מבטיחים שהקבוצה תגיע מוכנה ותשחק עד הסוף מבלי להוריד את הרגל מהגז, אבל מה שבאמת מעסיק את ראשי הקבוצה, הצוות המקצועי והשחקנים זה מה יהיה עם המועדון בעונה הבאה.

המאמן אלי כהן צפוי לחתום על הארכת חוזהו לעונה נוספת וכבר בימים הקרובים ינסו בקבוצה לסגור סופית מחנה אימונים, זאת כחלק מהלקחים של ההכנות לעונה הנוכחית, אז בית"ר לא יצאה למחנה אימונים וזה משהו שאלי כהן לא מוכן לוותר עליו. בנוסף "השריף" מתכנן להחזיר את השחקנים שלו לאימונים אחרי חמישה שבועות בלבד של חופשה, מוקדם יותר אפילו מהקבוצות שמשתתפות במשחקי מוקדמות גביע אירופה.

"גם בחופשה שלו איציק ואני היינו בקשר", מספר כהן על ההכנות לעונה הבאה, "אנחנו רוצים לסגור סופית מחנה אימון, אנחנו רוצים להשאיר את המקסימום שאפשר להשאיר בקבוצה ולא לעשות מכירה כללית של שחקנים. כשמגדלים דור כזה של שחקנים בבית"ר צריך לחשוב על תארים ואיך מחזירים את המועדון למקומו הטבעי, ולכן צריך להשאיר פה את השחקנים שישמשו כשלד לעונה הבאה".

כשאלי כהן מדבר על השארת השלד הוא מדבר על לא מעט שחקנים וביניהם שלושה שחקנים שאיתם היו"ר איציק קורנפיין יצטרך לשבת ארוכות על מנת להשאיר אותם בקבוצה. דן אייבנדר ועמית בן שושן המסיימים חוזה וקובי מויאל שמבוקש בכמה קבוצות מליגת העל וגם מחפש להתקדם לקבוצה באירופה.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בניצחון ה-8 ברצף של בית"ר י-ם

נציגיהם של דן אייבינדר ומויאל יישבו עם קורנפיין רק עם סיום הליגה. "השאיפות שלי להתקדם אבל זה לא אומר שזה יהיה דווקא במקום אחר", אמר אייבינדר ל-ONE והוסיף: "ברגע שאיציק יקרא לי לפגישה נגיע להבנות ואני אמשיך לשחק בבית"ר עוד כמה שנים, אני אתקדם בבית"ר ואז אולי אעבור למקומות גבוהים יותר".

קובי מויאל שהאוהדים שרו לו אתמול: "תישאר, תישאר, תישאר" התייחס לעתידו כשאמר: "אני לא יודע מה יהיה איתי, יש לי חוזה לעוד שנה בבית"ר, המועדון הזה זה הבית שלי אני אוהב אותו יותר מכל דבר אחר, אני אתן לסוכנים שלי לעשות את העבודה. אני אמשיך לשחק ולעשות את הכי טוב בשביל הקבוצה שלי".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אייבינדר: משחק לא גדול שלנו

על כך שמספר קבוצות בונות על כך שיעזוב את בית"ר אמר מויאל: "קבוצות יכולות לבנות עלי אבל כרגע יש לי חוזה בבית"ר, צריך לסיים את העונה ולראות מה אנחנו עושים, גם לרצון שלי ולדעה שלי יש משקל, נעשה סיכום בסוף עונה, הרצון שלי זה להישאר בבית"ר ואם לא בית"ר אני מעדיף לצאת לחו"ל זו השאיפה והחלום שלי וגם זה שדרוג מקצועי וכלכלי", מסביר מויאל ומסיים בחיוך: "כי כפי שרואים קשה להסתדר כלכלית בבית"ר ירושלים".

אייבינדר. רוצה להישאר בבית&qout;ר (גיא בן זיו)
אייבינדר. רוצה להישאר בבית"ר (גיא בן זיו)
 

המאמן התייחס גם ל-0:2 על הפועל פ"ת: “היינו צריכים לגמור את המשחק הרבה לפני הדקה ה-90". לערן לוי אמר: "אני רוצה שתשחק פשוט, נכון שנשארנו בליגה אבל אני מצפה מכולם פה וגם ממך לשחק כדורגל פשוט, תכליתי ושנבקיע כמה שיותר שערים. אני מצפה מכם להיות חבורה של גברים, אין צורך בהדלפות לתקשורת, תשמרו אחד על השני, זה החוסן של קבוצה מאוחדת וחזקה.”

בנושא אחר, קורנפיין העביר לארקדי גאידמק את סכום הגירעון של הקבוצה שכולל 4 מיליון ש"ח מהעונה שעברה ואת העונה הזו תסיים בית"ר בגירעון של למעלה מ-2 מיליון, סה"כ כ-6 מליון ש"ח. ארקדי שהבטיח לתמוך בבית"ר כלכלית יצטרך להעביר לקורנפיין במהרה את סכום ההשקעה שהוא מתכנן להעביר לטובת הקבוצה על מנת שבית"ר תוכל לסכם עם שחקנים לעונה הבאה.

מויאל. &qout;אם לא בית&qout;ר אז רק חו&qout;ל&qout; (גיא בן זיו)
מויאל. "אם לא בית"ר אז רק חו"ל" (גיא בן זיו)
 

מלבד הרצון להשאיר בקבוצה את שחקני הבית שלה, בבית"ר רוצים להתחזק בשחקן זר ברמה גבוהה, להשאיר את חיים מגרלשווילי וערן לוי לעונה נוספת וגם להאריך לתומר בן יוסף את החוזה בשנה. בנוסף בבית"ר יבדקו את האופציה להשאלתו של חן עזריאל ממכבי חיפה. כמובן שכל הדברים הללו תלויים בגודל ההשקעה של הבעלים ובספונסר הראשי מומי דהאן מחברת "אלדן" ובקרן לידידות שהודיעה כי תגדיל את התמיכה במועדון ממיליון ש"ח לשני מיליון.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */