דנה בהט
|

ארז פפיר. שיהיה בהצלחה (יניב גונן)
בשורות משמחות לארז פפיר. השופט הצעיר יזכה להופעת בכורה בליגת העל כשישפוט את המשחק בין מ.ס. אשדוד לבני יהודה ת"א באצטדיון הי"א באשדוד (שבת, 19:00). מי שיעזרו לפפיר לעשות פרמיירה מוצלחת יהיו הקוונים הותיקים שבתאי נחמיאס ושמעון דביר. פפיר זוכה בתקופה האחרונה למחמאות מאיגוד השופטים.
איתן שמואלביץ' יהיה זה שינהל את המשחק המרכזי של המחזור ה-25 בליגת העל בין בית"ר ירושלים להפועל ת"א שיערך באצטדיון טדי ביום שני (20:45). שמואלביץ' כבר ניהל העונה את הדרבי התל אביבי בגביע הטוטו שהסתיים ב-3:3, אך בסופו של דבר נפסק ניצחון טכני לצהובים.
בנוסף ניהל את הדרבי החיפאי במחזור ה-11 שהסתיים ב-0:0 אך אין ספק כי זהו יהיה המשחק הגדול ביותר אותו זכה השופט הצעיר לנהל עד כה בליגת העל. שמואלביץ' יעזר בקוונים ניסן דווידי ואורן בורנשטיין ומי שיהיה השופט הרביעי יהיה זיו אדלר.
את משחקה של מכבי חיפה, השניה בטבלה, נגד הפועל ר"ג שיערך ביום ראשון (20:00) בקרית אליעזר ינהל מנשה משיח שיעזר בקוונים אייל בן שמעון ושגיא מצמבר. מי שככל הנראה זכה לשיבוץ נוח יחסית ולא יצטרך להתמודד עם לחץ הקהל הוא חיים יעקב שינהל את המשחק בין מכבי ת"א להפועל עכו שאמור להיערך ללא קהל ביום שבת באצטדיון בלומפילד (19:30).
 |
| שמואלביץ´ עם יואב זיו. ישפוט את המשחק המרכזי |
|
| |
שי שטרית יהיה זה שינהל את המשחק בווסרמיל בו תארח הפועל ב"ש, לאחר התבוסה בשמינית גמר הגביע 4:0 לקרית שמונה, את הפועל חיפה (שבת, 17:00).
באצטדיון הקופסא ישפוט רועי ריינשרייבר את המשחק בין מכבי נתניה להפועל קרית שמונה (שבת, 19:00), אסף קינן ישפוט את המשחק בו תארח בני סכנין את הפועל פ"ת (שבת, 19:00) ומאיר לוי ינהל באצטדיון ר"ג את המשחק בין מכבי פ"ת לעירוני אשקלון (שבת, 19:00).
 |
| מאיר לוי. ישפוט באצטדיון ר"ג (יניב גונן) |
|
| |