יום שני, 23.02.2026 שעה 15:21
ליגת העל Winner 25-26
5523-5424הפועל ב"ש1
4825-4823בית"ר ירושלים2
4628-5024מכבי ת"א3
4526-4424הפועל ת"א4
3925-4624מכבי חיפה5
3535-4024הפועל פ"ת6
3145-4023מכבי נתניה7
2933-2524בני סכנין8
2649-3024עירוני טבריה9
2442-3424עירוני ק"ש10
2440-3024הפועל חיפה11
2347-3024מ.ס אשדוד12
2035-2224הפועל ירושלים13
1157-1724מכבי בני ריינה14

בית הדין חוזר, על דוכן הנאשמים: ארבע קבוצות

הפועל ת"א תעמוד באשמת קריאות אוהדיה כנגד אהובה תומר ז"ל, מכבי והפועל פ"ת בגין התפרעויות בדרבי ונתניה באשמת זריקת אבן של אחד מאוהדיה למגרש

|
אוהדי הפועל ת
אוהדי הפועל ת"א בקרית אתא (עמית מצפה)

לאחר תקופה שקטה בה לא נרשמו העמדות לדין, היום (רביעי) ב-16:00, יחזור בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לשפוט מספר קבוצות בליגת העל. הקבוצות שתעמודנה לדין הן: הפועל ת"א, הפועל פ"ת, מכבי פ"ת ומכבי נתניה.

הראשונה שתעמוד היא הפועל ת"א. האדומים יישפטו על משחקה מול עירוני קרית אתא בגביע המדינה. כזכור, מספר אוהדים קיללו את תנ"צ אהובה תומר ז"ל, שנספתה באסון הכרמל. בשל הקריאות, תעמוד הקבוצה באשמת התנהגות בלתי ספורטיבית של אוהדים.

הפועל פ"ת תעמוד לדין בעקבות אירועי הדרבי האחרון. מי שיעמדו לדין הם שחקן הקבוצה, שניר דורי, באשמת העלבת שופט, יובל נעים באשמת התנהגות בלתי הולמת ואמיר שוורץ באשמת הפרת סדר.

גם היריבה העירונית של הפועל, מכבי פ"ת, תעמוד לדין. איציק לוזון, באשמת העלבת שופט וכן קובי גנון באשמת השתתפות בקטטה. שתי הקבוצות האלה עומדות לדין בעקבות דו"ח שיפוט חמור של השופט, אלי חכמון.

בדו"ח נכתב: "יובל נעים מחה על ההחלטות שלי ועל כך שהרחקתי אותו בעקבות יציאה מהאיזור הטכני. הוא המשיך לנהל את המשחק מתחומי חדר ההלבשה. איש המשק של הפועל פ"ת, אמיר שוורץ, ביצע תנועות מגונות וקילל את מכבי פ"ת, דבר שיצר פרובוקציה וחילופי מהלומות בינו לבין השחקן קובי גנון".

אוהדי הפועל פ&qout;ת (יוסי ציפקיס)
המהומה ביציעים במהלך הדרבי של פתח תקווה (יוסי ציפקיס)
 
עוד ציין חכמון: "שוער הפועל פ"ת, שניר דורי, גם כן הצטרף לאמיר שוורץ והקניט את גנון וכולם החליפו מהלומות. מנכ"ל מכבי פ"ת, איציק לוזון צעק לעברי: 'יופי של שיפוט, שופט כמו בליגה ג', בלי מושג' וחזר על כך מספר פעמים. כל אלה יעמדו לדין".

האחרונה שתועמד לדין היא מכבי נתניה, באשמת התפרעות אוהדיה במשחק בגביע המדינה מול בני יהודה. בדו"חו של השופט, מאיר לוי,  נכתב כי בסיום המשחק נזרקה אבן מהיציע של מכבי נתניה לכיוונו של הקוון.

אוהדי מכבי נתניה (מור שאולי)
אוהדי מכבי נתניה. אחד מהם זרק אבן למגרש מול בני יהודה (מור שאולי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */