יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:40

צפו בג'סי פלוט רוסה קובע שיא מדהים בשלשות

ONE ON ONE: גארד חיפה הצטיין בניצחון על נתניה וגם אחריו. האם אפשר להיות אופטימיים לקראת מכבי - פרטיזן ומה קורה עם י-ם? צפו בתוכנית

|
צפו בתוכנית הכדורסל ONE ON ONE
צפו בתוכנית הכדורסל ONE ON ONE

לא פעם ולא פעמיים מאז שהחל הטופ 16, ערן סלע נשאר עיקש בדעתו על כך שריאל מדריד תסיים ראשונה בבית ומכבי ת"א תגיע חסרת סיכויים ובלי ביתיות לסדרה מול ברצלונה.

הצהובים של פיני גרשון הפתיעו, ובניגוד לכל הסיכויים סיימו את שלב הטופ 16 במקום הראשון, מה שיביא להיכל נוקיה את פרטיזן בלגרד לסדרה של הטוב מ-5. ערן סלע עושה לעצמו חשבון נפש, והאם הוא סוף סוף אופטימי לגבי ההמשך?

ומה קורה להפועל ירושלים? החבורה של גיא גודס מפתיעה באירופה בעונה פנטסטית, אבל מה עם הליגה? לא בטוח שהאדומים מסוגלים להתמודד עם העומס, ובינתיים שאר הקבוצות בליגה ממשיכות לנצל זאת ולהתחזק על חשבונם.

חמישה משחקים לתום העונה הסדירה בליגת ווינר, ולא מעט קבוצות עוד נלחמות על המקום בפלייאוף העליון. אלישי כדיר ממשיך להוכיח שגלבוע/גליל מכוונת רחוק וכנראה גם תגיע לשם, ובני השרון מגשימה את התחזית של ערן, הודות לפי ג'יי טאקר שלוקח את העניינים לידיים.

עוד בתוכנית: ג'סי פלוט רוסה נתן משחק מצויין מול נתניה והמשיך להרשים אותנו גם אחריו, כשהגיע לתחרות השלשות. דיון דוואל ומרכוס קאזין עמדו למבחן "מכיר אותו", וערן סלע ממשיך לתת בפרצוף למי שצריך.

פלוט-רוסה קובע שיא מדהים בשלשות




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */